Bilder och tankar från veckan

Min bror med familj har byggt en så häftig gård en bit upp i skogen. Litet för ensligt för mig, men så härligt med djurlivet in på knuten och att få vakna upp på morgonen och se och höra fåglarna. Jag tog några bilder på vägen upp till dem.

En före-bild innan det var dags att träffas på slottet

Min retfulla blick beror på att Isabella stod till vänster och gjorde sig i ordning för att åka ut med Mary-Linn, och hon ville inte vara med på bild. Hon var jättefin på fotot, men eftersom hon inte ville vara med så behöver hon förstås inte. Tyvärr.

En jättetrevlig kväll med mycket prat och skratt, med coronaavstånd (har det blivit ett godkänt nyord än? kommer säkert att bli) mellan oss som inte tillhör samma familj.

Hemma igen. Väldigt pigg, så jag försökte hålla mig vaken tills Bella kom hem. Höll ut till midnatt. Klänningen är för övrigt tio år gammal, dessutom köpt begagnad, så den räknas väl som trendigt retro nu då ;) Det är ingen prislapp kvar på klänningen, det är en dekoration.

Två ridlektioner den här veckan och två styrketräningspass. Jag har varit fortsatt trött, och numera lyssnar jag (i alla fall bättre än tidigare…) på kroppen. Så, i dag skall jag ta det lugnt och fortsätta arbeta mig igenom min litteraturlista för forskarutbildningen och förhoppningsvis skriva några bokrecensioner, men i morgon hoppas jag vara pigg nog för ett benpass på gymmet.

Hur gick det för er, hade ni lyckats gissa rätt på vilka böcker som skulle nomineras till årets Augustpris? Av mina fem förslag i facklitteraturklassen blev ett rätt; Herrarna satte oss hit. Som jag skrev i ett tidigare inlägg tror jag att den blir Årets fackbok, utan att ens ha läst de andra. Men jag är väldigt nyfiken på Familjen och Sverigevänner också. Och i den skönlitterära klassen vill jag läsa Klas Östergrens roman, Renegater, den tredje och avslutande delen i trilogin där de tidigare böckerna har titlarna Gentlemen och Gangsters. Jag har inte läst någon av de tidigare delarna, men funderar ändå på att kasta mig rakt in i den tredje och avslutande delen.

Den här bilden är inte från veckan, men från exakt samma vecka förra året. De här böckerna planerade jag att läsa. I år har jag lika många, eller ärligt talat ännu fler, böcker i boktraven med böcker som jag vill läsa. Men hellre det, än att inte vilja läsa alls.

Önskar er en fin helg!

3 reaktioner till “Bilder och tankar från veckan

  1. Dina tjejer befinner sig i en ålder fär det inte är det lättaste att få med dom på bild.
    Gillar din klänning som verkligen är inne trots åldern.
    Älskar den arrangerade bilden med Shelley, svamparna och böckerna:-) Å jag tror till och med att de är ätliga;-)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.