Ett guldskimmer över dagarna i oktober

Jag njuter av att vara omgiven av så vackra höstfärger. Guldfärgat gräs, guldfärgade löv och en liten guldfärgad hund.

Men jag är samtidigt medveten om hur snabbt det kan vända, så jag njuter extra mycket bara för att jag faktiskt kan det. Flera i min närhet, både inom den stora familjen och bland mina vänner i bloggvärlden, går just nu igenom en tuff period. Ni skall veta att jag tänker på er ♥

9 reaktioner till “Ett guldskimmer över dagarna i oktober

 1. Hoppas att du och familjen är okej! Inget inlägg på drygt två veckor i C-19-tider, då börjar jag bli aningen orolig.
  Livstecken är väldigt uppskattade i dessa konstiga tider;-)

  Gilla

  1. Tack! Ett citat ur en film dök upp i mitt huvud när jag såg Shelly stå i gräset och titta mot ovädershimlen: ”Mot oändligheten och vidare!” Sedan insåg jag att det var från en barnfilm :)) Toy story. Så mogen är jag.

   Gilla

   1. Ja nu när jag tittar en andra gång kan jag också tycka att den dramatiska himlen är en bra kontrast till det guldiga. Jag vet inte… Men jag tror ändå att en blå himmel skulle göra det guldiga i din hund mer harmoniskt. Men… Det är roligt att tänka och tycka olika. En fin bild är det i alla fall helt klart.😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.