Dagen väntar utanför

Så här såg det ut i går morse när jag började dagen i lugn och ro med kaffe och ägg från min mammas höns. Amaryllisar och hyacinter som jag planterat med mossa som Shelly och jag hämtat i skogen, kottar som fått torka tills de öppnat sig och spraymålade med snöfärg. Stenen som Bella målat med fina Zingo som inte finns mer. Ljusbricka och julklappsmugg från förra året, då vi var tjugo personer på julafton. I år blir det bara vi fyra i den närmaste familjen, och det kommer att bli så mysigt det också.

Det har gått tre veckor sedan mitt senaste inlägg. Jag skall försöka skriva ett ihopsamlingsinlägg med bilder från den senaste tiden. Och jag har lovat flera recensioner som jag hoppas hinna skriva inom kort. Och så har jag fått en hel trave med nya böcker som jag vill visa er. Men nu skall jag titta till en tjälknöl av vildsvin som står i ugnen och sedan till butiken för att handla några saker till mamma och pappa innan det är dags att hämta Jackie i skolan och Bella och hennes pojkvän vid bussen.

Önskar er en fortsatt fin dag ❣️

7 reaktioner till “Dagen väntar utanför

 1. Så mycket värme du förmedlar med den bilden. Så himla fint och ombonat. Kan riktigt känna hur värmen fyller mitt hjärta. Och ja, den här julen blir något helt annat men jag tror och hoppas ändå att det blir bra i slutändan. Bara lite annorlunda <3

  Gilla

 2. Jättekul med ett livstecken! Vilken fin stämning du förmedlar med din bild och rubriken är klockren till bilden.
  Javisst blir det ett annorlunda julfirande i år, överallt i världen. Å tänk så mycket jobb du slipper nu när ni är bara fyra stycken;-)

  Gillad av 1 person

  1. Jag förstår inte vart tiden tog vägen! Tack för omtanken! Hoppas du också mår bra? Jag kommer nog att göra samma saker som jag alltid gör inför jul, eftersom jag tycker att det är så roligt och för att komma i stämning, men det blir betydligt lugnare på själva julafton och det skall bli riktigt mysigt. Jag har laddat med nya brädspel som tjejerna redan har börjat spela och så blir det nog litet annan mat på julbordet. Bara våra favoriter. Till exempel pilgrimsmusslor, så sådana blir det nog i någon form. Och så blir det rim på paketen, det har varit helt omöjligt att hinna med när vi varit så många på julafton.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.