Njuter av försommarens färgexplosion och fölungar!

Rapsfält och blå himmel med moln som bomullstussar, då vet man att det är sommar! Den här vägsträckan kör jag var och varannan dag, när jag skall till Rimbo eller till Norrtälje. Till vänster alldeles utanför bild ligger Johannesbergs slott och golfbanan där vi brukar äta lunch.

Det här är Muska med sitt lilla föl, Mirjam, som då var bara tre dagar, och min ridinstruktör Isa, som äger hästarna. Nu är tiden för många djurs barnkammare.

På promenad inte så långt hemifrån går hästar i hagen och betar. Jag tyckte att det var så fint med alla gula maskrosor, den blå himlen, hästarna och så en klunga med röda tulpaner i förgrunden. Måste ju bara ta en bild och sprida litet sommarkänsla genom bloggen!

Ett kort inhopp här i dag, det blir snart bättre. Nu skall jag och Shelly gå till postlådan och se om paketet med ett spännande manus kommit, och sedan tillbaka till rättsteori och rättshistoria. Hoppas ni har det bra ♥

3 reaktioner till “Njuter av försommarens färgexplosion och fölungar!

  1. Ljuvliga bilder från vårt vackra Sverige. Vilken idyll och vilka bedårande söta små föl. Blir alldeles varm i hjärtat. Önskar dig allt gott och hoppas du hinner njuta av den vackra sommaren.

    Gilla

  2. Vet inte varför jag alltid förknippar rapsfält med Skåne, för de finns ju faktiskt här också. Bildbevis levererat:-)
    De röda tulpanerna trodde jag var vallmon. Det måste vara vilda tulpaner som växer där. Kompositiionen av bilden är fantastisk:-)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.