Helgen med barnkalas och mors dag

Vilken härlig lördag vi hade på barnkalas! Uno fyllde dos (okej, dålig humor, men Uno fyllde faktiskt 2 år). På bilderna är det storebror Max som testar om paraplyet fungerar ☔️

Erica hade ordnat rena kafferepet med hembakade kakor, muffins och tårta på Babblarna-tema. Mysigt! jag föreslog att vi skulle testa paraplyet som Uno fick med Babblarna på, och i brist på regn den här soliga dagen hällde Mattias vatten ur ett glas. Det räcker med litet för att roa små barn ♥

Av flickorna fick jag de här fina kopparna och asken med ugglor på Mors dag ❤️ Nu när jag tittar ut inser jag att vi inte hissade flaggan. Jag måste komma ihåg det framöver, det är så fint och festligt med den hissad.

Sedan firade vi med tårta! Nej, skämtar bara. Det här är tårtor och kakor som jag har bakat till andra tillfällen. Jag och tjejerna var hemma hela dagen, men de åt rester från en stor laddning med quinoasallad som jag lagat dagen innan och jag värmde köttfärs och ris i stekpannan. Kulinariskt och festligt ;)

Jag satt här och arbetade med några texter som känns som slöseri på tid eftersom de inte tillför något till min egen forskning, och jag tycker att jag har fullt upp med den. Men, det är en litteraturkurs som måste klaras av för att få disputera, så bara att göra även om det känns surt. Ljuset i mörkret var att dricka gott kaffe ur den ljuvliga koppen från Jackie och Bella!

Bilder från det ena och det andra kommer in i bloggen så snart jag hinner. Har flera deadlines den här veckan, men sedan blir det kanske litet lugnare. Jag saknar att hinna titta in hos er också. Snart så!

2 reaktioner till “Helgen med barnkalas och mors dag

 1. Så mysigt med barnkalas! De börjar bli stora nu. Vi firade Oliver i fredags då han fyllde 3. Och även om du inte bakade tårtorna nu så har du ju bakat dessa fantastiska konstverk nån annan gång. Bra gjort! Låter jobbigt med allt jobb framför datorn. När räknar du med att vara klar?
  Hoppas vi kan ses snart! Kram

  Gilla

 2. Vilken tur med vädret ni hade för barnkalaset.
  Sedan var dina tårtor ju rena rama konstverk, fantastiskt vackra och såååå innovativa.
  Gillar även tjejernas fina muggar. De vet vad deras mamma gillar;-)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.