Den perfekta söndagen!

Aldrig är väl gräset så grönt som i maj! Och det är väl bara i maj man blir lycklig av att se gräsmattan full med små gula maskrosor 😄🌼

I helgen har jag arbetat med ett nytt lektöruppdrag och hunnit med att både skriva utlåtandet och att fakturera för det. Och så har jag fortsatt med mitt röjningsprojekt inomhus, och snart är det dags att ta itu med uthusen. Men just nu bara njuter vi, Shelly och jag 🧡

Hoppas ni också har det bra!

9 reaktioner till “Den perfekta söndagen!

  1. Tack! Det är väldigt intressant, men inte svårare än att skriva recensioner tycker jag. Jag tänker samma tankar när jag skriver om böcker här i bloggen, så jag kan lika gärna skriva ned mina tankar och dela med mig av dem till förlaget :)

   Gilla

 1. Ja jisses, man får se till att njuta ute de få soliga och varma dagarna – imorgon ska det visst ösregna igen. Ni se ut att må toppen båda två <3

  Gilla

  1. Det gör vi! Och nu när det är så fint väder, och skall fortsätta att vara, kan vi ju ses utomhus snart! Jag har dessutom fått min första dos vaccin och den andra om ett par veckor, vilket väl gäller dig och Mia också antar jag?

   Gillad av 1 person

   1. Jag har fått min första och hoppas kunna boka min andra vilken dag som helst. Är osäker på om Mia kommer vaccinera sig alls :-(

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.