Min blogg är en av de 50+ mest populära – hur roligt är inte det?!

Jag fick ett mejl som jag bara kikade på och tänkte, typiskt fejkmejl. Jag vågade inte klicka på länken med risk för att få virus i datorn. Men så blev jag ändå litet nyfiken på företaget och kollade upp det. Jag upptäckte att det faktiskt finns, och att affärstidningen Dagens Industri skrivit om det. Utvärderingen var alltså seriös. Överraskande och roligt!

Motiveringen, som jag blev väldigt glad över! På något sätt har jag lyckats förmedla det jag brinner för så att det även inspirerar andra – det är något av det roligaste jag vet!

Det här måste firas! Men det får bli med ett champagnetryck, för nu skall sadel och annan ridutrustning packas in i bilen och jag skall på helgridkurs!

Önskar er en trevlig helg!

9 reaktioner till “Min blogg är en av de 50+ mest populära – hur roligt är inte det?!

 1. Stort grattis!! Så roligt! Och extra roligt att du och bloggen uppmärksammas. Jag har fåttmånga fina tips via dig och fin inspiration.
  Hoppas ni firade ordentligt.
  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Tack! Väldigt roligt, om än litet överraskande. Jag firade med att vara på ridläger hela dagen i går :) Men i dag skall jag fira vidare med att posta ett nytt inlägg, är planen. Kram!

   Gilla

 2. Stort GRATTIS! Att du är med på den listan förvånar mig inte ett dugg. Å du visar att man kan blogga minst sagt oregelbundet och ändå vara med på en topplista.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.