Road trip Skottland – resvägen

Vi flyger till Edinburgh. Därifrån bilar vi så som jag markerat på kartan. Vi räknar med naturupplevelser och en del kultur och historia. Vi har fått bra tips om vilka vägar vi bör välja och om sevärda platser. Några som inte är så kända hos andra än lokalbefolkningen. Det skall bli spännande!

 

6 reaktioner till “Road trip Skottland – resvägen

 1. Ååhhh..vad underbart!! Dit var jag också för 8 år sen i september!! Så fantastiskt det var! Vi var ett gäng tjejer som flög till Glasgow där vi bodde. Vi var även ut på en busstur genom högländerna och där vi också fick se dessa platser där dom spelade in Harry Potter!! Jag skulle gärna vilja åka dit igen fast då med familjen! :)

  Gilla

 2. För åtta år sedan åkte vi ungefär samma väg och vad vackert det var! Kan rekommendera ett stopp i Dunkeld, gulligt litet ställe utanför Perth.

  Ha en trevlig resa!

  /Pia

  Gilla

  1. Tack för tipset om Dunkeld! Vi kollade upp det, och vi måste absolut stanna till där! Det är faktiskt på vägen, för vi kommer att bo i Crieff som ligger sydväst om Dunkeld och på vår väg mot Perth. Det verkar väldigt vackert att döma av bilderna!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.