Påsktårta

Jag såg ett recept i en mattidning och gjorde om det litet utifrån vad vi hade hemma.

En förpackning med tre köpta tårtbottnar. På den nedersta bottnen bredde jag ett lager med mosad mango och banan. Ovanpå det vaniljkräm. På det andra lagret hallonsylt och grädde. Överst och runt om hela tårtan grädde. Jag köpte ett färdigt marsipanlock som jag snittade i mitten innan jag lade det över tårtan. Pudrat florsocker och så Anthon Bergs chokladägg på toppen. Jag smälte mörk choklad som jag formade till pinnar på ett bakplåtspapper. När chokladpinnarna stelnat stack jag ned dem litet kors och tvärs i tårtan. Och så ett band runt tårtan. Jag tyckte det behövdes något som bröt av mot det gröna.

Tur jag gav bort det som blev kvar av tårtan, den var smarrig!

 

3 reaktioner till “Påsktårta

  1. Hej och tack för din kommentar i min blogg efter Scraplagrets alla tävlingar – det var så jag hittade hit! Och här hittade jag så mycket fint (speciellt den senaste layouten SÖT) som jag gillade! Men jag valde att lämna kommentaren vid tårtan som ser superläcker ut!

    Lycka till i utmaningarna!

    La Vikinga / Charlotta

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.