2 reaktioner till “En bålgeting inomhus

  1. Hur beter den sig inomhus?kom in en i mitt sovrum under em,hittar den inte,får sova i soffan i natt..Har tänt lampan,söker den sig dit tro??

    Gilla

    1. Det enda jag läst om bålgetingar är att de är lugnare och inte lika aggressiva som vissa andra getingar. Jag har inte hunnit studera dem så noga innan jag avslutat deras vistelse hos oss ;) Anledningen till att de kommer in är väl att hitta en boplats antar jag. Hoppas att du hittat den och kan sova lugnt!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.