Julklappstags

Det blev ett lyft för hela skolan när barnens nya lärare började i höstas, och vi är så obeskrivligt glada och tacksamma för det. För att visa vår uppskattning ville vi ge lärarna någonting, och till julklapparna scrappade jag varsin tag.

oscar

Så här blev Oscars julklappstag. Älskar rådjuret som jag stansat ut med en Tim Holtzstans. Blomman och bladet är från en av Primas gamla kollektioner. Ni som scrappar minns säkert de där runda och genomskinliga små förpackningarna med julblommor. De syns litet dåligt, men det är utstansade små kvistar bakom blomman också, från ett Tim Holtzpapper. Och så har jag använt min spetsstans, som jag nog aldrig ledsnar på. Kanske för att jag scrappar så sällan, haha..!
.

elisabeth

Elisabeth fick en nästan likadan tag, men med ett mer feminint rådjur. Rådjuren fäste jag med 3D-kuddar. Jag måste beställa fler sådana omgående. Jag verkar ha fått tillbaka scrapsuget, och utan 3D-kuddar kan man ju inte scrappa..!

Vill ni se några av julkorten jag scrappat? Tro det eller ej, men jag har scrappat sådana också, jag undrar själv vad som hänt..!?

 

En reaktion till “Julklappstags

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.