Årets julkort

1

Jag fick för mig i sista stund att det nog skulle vara roligt att göra några julkort i alla fall. Jag plockade fram alla papper, dekorationer, stämplar och stansar och började…. och slutade inte förrän jag gjort en hel bunt..!
.

4

Maja Designs papper är ju så fina. Jag tog fram min lilla pappersrivare och rispade och färgade in kanterna. Och så ett par blommor och brads, och en fin spets som jag fått som mjukar upp stilen litet till.
.

3

Ett i samma stil som det ovanför. Hjärtspetsen tog jag hem till Magdas för evigheter sedan. *nostalgi*
.

10

Väldigt enkelt men jag gillar det. Textremsan bakom rådjuret och blommorna är en bit av ett Maja Designpapper som jag färgat in och veckat litet hit och dit. Glitterlimmet runt kanten på det julröda papperet tycker jag lyfter kortet litet.
.

2

Vet inte om stilen är vintage eller grunge, men betydligt mer slitet och råare blev det i alla fall med det här materialet. Omväxling förnöjer!

Några julkort till har jag gjort, vill ni se dem också?

En reaktion till “Årets julkort

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.