Fler julkort

11

.

6

.

5

Ett litet stilbrott, haha! Jag kan inte scrappa i den romantiska stilen för länge, då måste jag bryta av med något mer lekfullt och barnsligt!
.

8

.

9

.

7

Ett väldigt enkelt kort, men bilden på papperet var ju så fin att jag inte ville att den skulle försvinna bland en massa dekorationer. Det fick räcka med att stämpla God Jul, litet glitterlim runt kanterna och sätta dit en stjärna. Får nästan associationer till stjärnan över Betlehem, så det kanske inte blev så tokigt ändå..!

Nu är bara frågan vad jag skall göra med korten. Skickas det julkort numera? Jag menar sådana som inte är digitala.

5 reaktioner till “Fler julkort

 1. Kanonfina! Jag skickar också vanliga julkort, tycker att det blir mycket personligare än sms och FB-hälsningar. Kommer det sedan något som är handgjort så blir man ju lite extra glad :-)

  Gilla

 2. Tack ♥

  Vad skönt att höra att fler än jag håller fast vid traditionella julkort! Jag älskar att få julkort, och kort överhuvudtaget förresten. Jag skall försöka bli bättre på att göra och skicka spontana kort också, sådana som du nämnde ingba. Jag ha ju inte scrappat något på länge, länge, men varje gång jag börjar väcks scraplusten till liv. Skall försöka hålla liv i scrappandet nu. Kram på er!

  Gilla

 3. Jag skickar alltid scrappade julkort och folk blir så glada och berättar hur mycket de tycker om hemgjorda julkort. Själv älskar jag att få kort i brevlådan och egentligen borde man skicka mer spontana kort som , kram, jag tänker på dig eller Ville bara säga hej-kort. Det får nog bli mitt nyårslöfte till nästa år, att skicka mer spontana kort.

  Gilla

 4. Jätte jättefina kort. Gjorda med värme och omtanke. Många skulle absolut vilja ha dem i sin låda. Om du inte skickar iväg så många så kan väl en bunt bli en fin julklapp till någon.. Likväl som man ger bort hemgjort godis/ljus/grytlappar och allt vad det är) Kram

  Gilla

 5. Så roligt att du scrappar! Jag blev riktigt förtjust i ditt snögubbekort. Och ja, jag är säker på att man skickar julkort. På Kvantum var det slut julfrimärken, så några kort måste ha skickats. Själv postade jag cirka 30 kort i Postens låda, inklusive två ofrankerade som skulle till våra närmsta grannar.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.