Bästa julklappen – presentkort hos PT Olga Rönnberg

Jag är jättenöjd med programmet PT Online hos Olga Rönnberg/Mamma Fitness och har tecknat mig för en månad till!

olgarönnberg

Hittills har jag haft mest nytta av kostprogrammet, det är verkligen suveränt! Man får en känsla för vad och hur mycket man skall äta, och hur ofta. Jag är fyrtiotre, och jag har inte greppat det här tidigare. Jag har ätit bra mat, men för sällan och istället för mycket.

Nu har jag kommit igång med träningsprogrammet och fått min första coaching av PT Olga Rönnberg. Det skall bli intressant att se vad träningen kommer att leda till. Jag kan redan nu säga att magövningarna är betydligt mer effektiva än de situps, crunches och annat jag gjort tidigare!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.