Härlig start på veckan

006

I går hade jag ett lunchmöte med professorn i mitt ämne för att diskutera avhandlingen. Det ger alltid massor med energi, så även nu.

Det gjorde även ett blogginlägg från Karin i dag… Layouten hon har scrappat och visar i bloggen i dag, om hennes och min vänskap, är så fantastiskt vacker. Fotot hon har valt till layouten väcker så många minnen. Det var inte så länge sedan det togs, om man räknar i år, men det känns som en livstid. Så mycket har hänt sedan dess, framförallt mentalt. Vilken resa det varit…

Och när jag läste hennes beskrivning av mig i inlägget blev jag tårögd. Finare vän kan man inte ha ♥

5 reaktioner till “Härlig start på veckan

 1. Jättefint av Karin och jag håller med henne :-) Var rädda om varandra. Det är härligt att ha en sådan go vän. kram

  Gilla

 2. Fina fina Annette! <3 Kärlek till dig vännen! Klart det ska uppmärksammas när vänskapen berör <3<3<3 Du är en fin kvinna! Och det vill jag dela med världen ;)
  Love ya!
  Kram Karin

  Gilla

 3. Jag blev nästan tårögd själv när jag läste Karins inlägg :-) Även om jag inte känner dig på ”riktigt” så kan jag ju bara hålla med, du inspirerar genom dina inlägg och att du har en positiv grundinställning lyser igenom direkt, det gillar jag :-) Sen är ju Karin GRYM på att scrappa vackra layouter!

  Kram Pia

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.