Vad är det jag missar..??

Jag saknar att kunna hyra både alla de senaste filmerna direkt när de kommer ut på DVD, och gamla favoriter från 1940-talet. Tidigare såg vi i genomsnitt en kvalitetsfilm i veckan. Nu finns det ingenting jag vill se på tv. Förutom Hela Sverige bakar, det programmet gillar jag.
.

hsb

Min favorit till årets hemmabagare sitter längst fram till vänster. Hon ger ett proffsigt intryck och har hållit en jämn nivå genom alla bakningsutmaningarna. Och så håller hon rent på bänkarna hela tiden när hon bakar, det gillar jag :)
.

solsidan

Förutom Hela Sverige bakar följer jag ingen serie och ser inga filmer på tv numera. Men på söndagarna från och med den 20 oktober kan man äntligen få se kvalitetshumor på tv. Då kommer Solsidan tillbaka!
.

fredde

Det måste ju visas mängder med bra program på tv. Vad är det jag missar? Ge mig gärna tips!

 

En reaktion till “Vad är det jag missar..??

  1. Vi har Apple TV numera, inga vanliga abonnemang. Istället söker vi underhållning på Netflix och en och annan hyrfilm på iTunes. Klaus har snöat in på franska filmer. Vi har följt Parks and Recreation (underbar serie med Amy Poehler, nu gör hennes bror Welcome to Sweden som jag tror börjar visas nästa år), men det finns faktiskt flera bra teveserier. Svensk löjlteve är jag inte intresserad av och dessvärre finns det lite väl mycket sådant… Berätta om du hittar något bra!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.