Veggolunch på Barista

På vardagarna kör jag vanligtvis sex mil per dag när jag hämtar och lämnar barnen i skolan. I dag blev det tolv mil, eftersom jag måste till universitetet också en sväng. Jag fick så bra hjälp på juridiska biblioteket att jag fick litet extra inspiration att slutföra det här evighetslånga projektet, avhandlingen..!
.

barista 1

Det innebar lunch på Barista i Uppsala. Allt hos dem är lagat av ekologiska ingredienser och dessutom så kallat fairtrade/rättvisemärkt. Sådant måste man uppmuntra. Dessutom är maten och bakverken så otroligt goda. Rekommenderas varmt. Barista finns inte på så många ställen i landet, men bland annat i Gränby Centrum i Uppsala.

Jag valde den här otroligt goda salladen med mathavre, grillad halloumi, valnötter, sallad, börnor, avocado, granatäpplekärnor och den godaste hummus jag någonsin ätit. Ovanpå alltsammans en syrlig och god dressing. Det här kommer jag att göra själv hemma i fortsättningen! Note to self: chilipeppar i hummusen!
.

barista

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.