Julklappsetiketter att göra själv

tag

På julafton brukar vi vara runt 17 personer, då är det ingen som hinner se julklappsetiketterna. Jag brukar dock envisas med att skriva rim på en del på paket, dels för att det är roligt att skriva dem, dels roligt att själv få gissa, dels dämpar det tempot på paketöppnandet ;)

I år firar vi juldagarna med några få åt gången. Och barnen har själva pratat om hur tomt det känns på julaftonskvällen när paketen är öppnade, som något slags antiklimax efter alla julförberedelser och den långa väntan. Så i år har de bestämt sig för att öppna paketen extra långsamt för att dra ut på det litet till. Det låter bra tycker jag!
.

039

 

Så på kvällarna gör jag julklappsetiketter, och när vi kommer närmare julafton är det dags att börja klura på rim till paketen :)

 

 

7 reaktioner till “Julklappsetiketter att göra själv

  1. Ursnygga etiketter, alltid roligt att få ett välgjort paket.
    Jo den där tomma känslan på julaftonskvällen minns jag från barndomen… ladda upp hela december och sen är det bara över…

    Gilla

  2. Ljuvliga julklappsetiketter! Vi kommer att gör en helomvändning på julafton i år. Halva gänget har legat i influensan och några ligger fortfarande, så vi spånar på att ta hela klabbet och gå ut på en mysig restaurang och bara njuta av att det är julafton och att alla blir uppassade! Vi får se vad det blir! ;)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.