Om oredigerade foton

middag

En oredigerad och obeskuren bild från valborgsmiddag med familjen. Jag försöker att inte beskära för mycket, eftersom jag upptäckt att några år efter att fotot togs är det inte huvudmotivet som är intressant, utan det runt omkring.

Här ville jag fota för att bevara minnet av hur mysigt vi hade det, och hur god middagen blev. Älgkött med ugnsrostad potatis och sötpotatis med en väldigt god sås gjord på skyn från köttet bland annat. Men redan nu tänker jag faktiskt mer på att Isabella går i mammas fotspår, och fotar maten ;) Och Shelly vill visst vara med på ett hörn. Patrik har köpt så fina rosor ♥ Och så gillar de visst att läsa böcker, i den där familjen. Och spela biljard.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.