På väg

Äntligen har Fototriss börjat igen efter sommaruppehållet! Temat den här veckan är ”På väg”
.

häråt! - Kopia

Här är våra tre Brahmakycklingar som är på väg. Antagligen till matskålen som står litet längre fram. Visst är de coola, Brahmorna? De liknar visserligen en hök till utseendet, men är otroligt milda i temperamentet, sociala och trevliga.
.

brahma grå

En litet yngre Brahmakyckling, bara sex veckor, som också är på väg. Vid just det här tillfället vet hon nog inte riktigt vart hon skall. Jag har precis släppt in henne i det stora fågelhuset. Då måste man ju se sig omkring.
.

maran brahma i baljan

Lilla Brahman tog vägen till badbaljan, där hon badade en stund i den mysiga torven. Sedan vidare för att inspektera resten av fågelhuset :)

Fler fototrissar på temat På väg ser du här.

 

 

 

20 reaktioner till “På väg

 1. Visst är det mysigt med höns! Jag hade tidigare Skånska blommehöns, en gammal lantras, som var helt underbara.

  Du frågade om varför vi valt Spanien. Det finns många anledningar till det. Klimatet förstås. Där vi bor längst ner i södra Spanien, i Andalusien och Nerja, så har vi Europas bästa klimat. Berg som skyddar oss mot nord och längs vår kustlinje ca 3 mil så har vi subtropiskt klimat. I Frankrike är det betydligt kallare, även i södra delen. Sen älskar vi livsstilen som är betydligt mer avslappnad där och förstås de vänliga människorna och den goda maten. Ett lätt val tycker vi!

  Gillad av 1 person

 2. Åh, så spännande ni har det nu! Men det går inte att ana av dina bilder att de ska bli så stora som du sagt! Nu ser de små och gulligt fluffiga ut.

  Gilla

 3. Vilka otroligt söta fjuniga små filurer du har hos dig :-) Har aldrig hört talas om Brahmakycklingar så nu har jag lärt mig något nytt. Misstänker att de oftast alltid är på väg någonstans och sällan står stilla… ;-)

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.