Winter is coming

mozaer shelly

Meteorologer varnar för en riktigt kall vinter. Vi får väl se hur det blir. Samma meteorologer hade beräknat att det skulle bli en varm sommar i Sverige, och det vet vi ju hur det blev med det…

Om man kunde få önska sig något om kommande vinter, så önskar jag att den blir lika mild som den förra. Knappt någon snöskottning, inget vatten som frös i stallet, sällan en nedsnöad bil eller rutor som måste skrapas i isande kyla och snöstorm på morgonen. För att inte tala om elräkningarna, som inte blev lika hjärtinfarktframkallande som vissa tidigare år. Litet trist var det förstås för dem som ville åka skidor och skridskor, för det var knappt med snö och inga isar som frös till ordentligt. Men för min del, en perfekt vinter :)

 

4 thoughts on “Winter is coming

 1. Förra året sa de att den vintern skulle bli rekordkall, så jag tror inte på någon förståsigpåare längre. Jag tyckte att förra vintern var perfekt på alla sätt – fler sådana vintrar, tack!
  Och vilket ljuvligt foto!

  Liked by 1 person

 2. På Bruksvallarna hade de fått till massor av snö och det var dags att börja dra skidspår…… Idag är det spöregn………………………………………………………………………………..

  Gilla

 3. Håller med MIa – det får gärna vara snö (i måttlig mängd – bara så det lyser upp lite) men inte så kallt … men så är det ju bra om tjälen går ner i marken och minimerar antalet sniglar och fästingar till nästa år …
  Skönt att vi inte rår på det och behöver bestämma :) Det blir som det blir!

  Liked by 1 person

 4. Hoppas de har fel! Jag vill gärna ha snö men inte så kallt. Men vädret kan man verkligen inte göra något åt, bara att gilla läget :) Och kanske leja en snöskottare, gärna en snygg en :)

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.