3 reaktioner till “Novemberblått

 1. Jag skrev till en vän härom dagen att det nu är en årstid som är knepig att fotografera i. Blå timmen hela tiden. Och det är som du skriver – novemberblått. Fin första advent till dig. :-)

  Gillad av 1 person

 2. Har den???? Alltså november har ju varit otroligt mild i år, men efter tre dagar i sträck med grått och regn var jag faktist tvungen att kolla min blogg för att se om du har rätt. Å japp, jag ger mig. Det har varit blåare och soligare än vanligt:-))))

  PS. Snacka om Hamburgarstugan som du ju älskade – ja, inte stugan då, utan burgarna. Killen som äger stället har verkligen fått med sig inte bara fler en 1 000 täbybor som vill ha stället kvar, utan pressen också. LOVE IT:-)
  http://www.stockholmdirekt.se/nyheter/tusen-tabybor-har-skrivit-pa-for-att-radda-hamburgarstugan/aRKoky!tIOG2GjEhm4pmjot6WG9Q/

  Ägaren är såååååå cool och klipsk och jag önskar honom all lycka i världen. Arninge (Tumstocksvägen) är helt ok, men det är ju ett industriområde och killen berättade att de troligen inte har helgöppet där. Förstår varför om man säger så.

  Å med tanke på vad som kan hända om några dagar så sticker maken och jag dit imorgon eller på söndag för att njuta av ytterligare en Ashiburgare:-)))))

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.