Helgbilden 3 januari

stilla

Helgen var väldigt lugn och skön. Jag minns inte när det var så här lugnt senast. Fotot från vår tomt ut över nejden visar vad vi alla känner, nämligen stillhet. Utom möjligen Patrik då, som ligger i hårdträning på gymmet varje dag ;)

Det har faktiskt varit en så lugn jul- och nyårsledighet, att jag och barnen bestämde oss för att försöka rycka upp oss och sätta igång med några olika projekt innan skolan börjar nästa vecka. Vi har börjat rensa ut saker som tjejerna inte använder längre ur deras rum. Sådant tar tid, men känns väldigt bra när det är klart. I dag skall vi fortsätta med det, och så ville Bella och Jackie måla och dekorera de små minibyråarna som de fick i julklapp. Själv skall jag plocka ned julsakerna, utom granen och adventsstjärnorna, som vi inte vill skilja oss från riktigt än.

Hoppas ni alla haft en skön jul- och nyårshelg!

liten_logga_helgbilden

Fler helgbilder finns här.

 

 

2 thoughts on “Helgbilden 3 januari

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s