Det gjorde mig glad…

Vi har haft en så mysig jul- och nyårsledighet, och bilder från det har jag visat tidigare i bloggen. I dag skall jag visa bilder från något annat som också gjorde mig glad under veckan som gick, och alltid. Våra hästar, som numera är riktigt mammutliknande med all päls.
.

leistra glaeda snö

 

De här två gör mig glad bara genom att finnas till. Glaeda, till höger, är nu 20 år och lever sitt liv som en klok pensionär och sällskapsdam till sin dotter Leistra, som blir fyra år i juli.
.

glaeda-och-leistra-kopia1

Efter fyra års väntan är det äntligen dags att börja lära Leistra grunderna inför inridning i höst. Hon har på isländskt vis levt ett fritt liv, utan att jag hanterat henne mer än nödvändigt. Hon har inte blivit uttråkad av onödigt mycket nötande, tvärtom märker man att hon nästan ber om att bli hanterad och att få uppgifter. Det är så det skall vara, hantering och träning skall vara roliga tillfällen, ingenting man försöker komma undan.

Eva Trillian håller i utmaningen varje måndag, om det som förgyllt den gångna veckan. Andra som är med i utmaningen finns här.

Ha en fin kväll!

 

5 thoughts on “Det gjorde mig glad…

 1. Såååå fina de är hästarna. Å det är nog lika bra att de har lagt till sig med vinterpäls i den här eländiga kylan. Precis som du längtar jag tillbaka till vårtemperatur och barmark.

  Liked by 1 person

 2. Vilka härligt pälsfluffiga hästar :) Okunnig som jag är om hästar anar jag att glädjen över att få börja träna kommer att kombineras med mycket arbete? :)
  Föl, som nästan alla unga djur, är ju bara SÅ söta :)
  Önskar dig en fin fortsättning på veckan, med trettondag och allt!

  Liked by 1 person

  1. Ja! Köp den Illustrerade Harry Potter! Samma text som i vanliga böckerna – men helt magiska illustrationer! Inget man kan låta bli att tycka om!
   Och om inlägget: Ovanligt upplägg, eller inte – det är ju upp till var och en :) Trevligt att du är med!

   Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.