# 3 – Aftonsol (1/366)

Januari

Nu är det verkligen för kallt för min smak. När solen var på väg ned i går var det – 20 grader, och under natten blev det ännu kallare.

I morse vaknade jag klockan fem och insåg att det var strömavbrott. + 13 grader inomhus… Min första tanke var – hönsen! Utan ström fungerar inte värmelamporna i hönshuset. Vattnet hade frusit hos dem, men de verkade må prima i alla fall. Höns klarar som tur är kyla ganska bra, det är värre med fukt och drag.

Fotot tog jag i går på vår kärleksört. Jag slutar aldrig att förvånas över hur växterna kan frysa ned så totalt, och ändå komma igen med full kraft under våren.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare. Var med du också!

 

8 thoughts on “# 3 – Aftonsol (1/366)

 1. Ursnyggt foto! Med solen diffust i bakgrunden, men ändå närvarande med sitt ljus i hela bilden! Gillar denna bilden.
  @svar: ja, det var en ren tillfällighet att jag la mig ner i snön och fotade uppåt. Ville ha en ren bakgrund till snöblomman :)

  Liked by 1 person

 2. Vackert foto! Kyla medför ofta väldigt fina, krispiga dagar, men jag vill ogärna gå ut…
  Skönt att det gick bra för hönsen och hoppas ni fått tillbaka värmen nu. Tack för att du kikade in hos mig, så jag såg din blogg också. 😊

  Liked by 1 person

 3. Vad roligt att du också är med i 365+1 Foton. Det har jag faktiskt helt missat. En jättevacker bild med aftonsolens varma färger vilket kan behövas med tanke på den kyla du befinner dig i :-) Skönt att hönsen klarade kylan !!

  Liked by 1 person

 4. Lugnt – just nu är det ”bara” 10 minusgrader ute;-) Håller helt med dig, är djupfryst dygnet runt trots att det är 22 grader inne. Måste vara mentalt;-)

  Hoppas att ni fick strömmen tillbaka fort. Jag menar 13 grader inomhus är ju ingen höjdare direkt.

  Bilden är fantastisk!

  Liked by 1 person

 5. Vackert med snön på kärleksörten och solen på väg ner i bakgrunden! Vilken tur att hönsen klarar kylan bra, kanske det är värre här hos mig med fuktiga och blåsiga vintrar.. Till våren kommer vi att skaffa höns, bara två till att börja med men det ska bli kul!
  Kul att du också är med i 365+1 foton!

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s