125 – I någon annans skor (2/366)

gurkan 6 snow
Jackie har länge önskat sig ett eget husdjur. När jag har tagit över min dator efter att hon lånat den, har sidan varit full med flikar som handlat om marsvin och hur man sköter ett marsvin.

Vi har ju redan ett helt gäng djur hos oss, men jag förstår henne, i hennes ålder vill man ha ett djur som är bara ens eget. En kompis som alltid finns där, särskilt när mamma och pappa känns orättvisa, som hon ju kommer att tycka precis som alla barn, många gånger. Dessutom är det bra för barn att behöva ta ansvar och tänka på någon annan än sig själv.

Så, i julklapp fick hon två marsvin. Det ena marsvinet döpte hon till Brownie och det andra marsvinet gav hon till Bella, som kallar sitt för Gurkan. Det här är Gurkan.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare. Var med du också!

 

13 thoughts on “125 – I någon annans skor (2/366)

 1. Hej och välkommen till årets 365 Foton!
  Vi administratörer surfar runt bland er deltagare som har kommit igång för att kolla att allt fungerar som det ska. Det är lite krångligt hos dig, tyvärr. Du skulle vinna på att lägga upp dina bilder i en följd under fliken ”365 foton + 1” och länka direkt till den. Nu måste besökaren gå in bild för bild, via en rubrik.
  Dessutom måste du numrera bilderna, inte ange bara temats nummer. Fixa det så blir det bra!
  Lycka till med årets utmaning!
  Janicke / Admin.

  Liked by 1 person

 2. Klockren lösning på temat och såååå mysigt att få egna husdjur. Jag är uppvuxen på bondgård med massor av djur och förstår att mina döttrar vill ha Bode marsvin, katt och hund. Vi håller på att bearbeta husets far… 😉

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.