Bokutmaning 2016

I Bokbloggsjerkan ställer Annika denna vecka (8-11 januari) frågan: Har du avgett några nyårslöften när det gäller läsning, böcker, författare etc.?

Det har gått alldeles för många år utan att jag läst så många böcker som jag velat. Istället har jag läst tidskrifter, magasin och saker som skrivs utan större eftertanke på sociala medier. Det är inget nyårslöfte i sig, men en del av mitt nyårslöfte att försöka bli klokare, att fokusera mer på text som det lagts ned tid på, som böcker, och mindre på motsatsen.

Kaosutmaningen passar mitt mål för året bra. Utmaningen går ut på att under året läsa minst 20 av 35 böcker med bestämda teman. Här finns årets teman och jag kommer efterhand att fylla i vilka böcker jag har läst.
.

001

18 reaktioner till “Bokutmaning 2016

 1. Vilka ambitiösa utmaningar du ger dig in på. Älskar också böcker och läser mest under sommaren liggandes i solstolen på balkongen. Å sociala media – jag har varken FB eller twitter utan läser bara bloggar, det räcker gott och väl;-)

  Svar: Hamburgarstugan i Arninge har bara lunchöppet under vardagar. Än så länge finns Hamburgarstugan kvar på Täbyvägen som tur är:-)

  Gillad av 1 person

 2. Jag läser faktiskt rätt mycket, till stor del beror det på att närmaste bibliotek är väldigt bra på att fixa fram böcker jag vill läsa. Såg att du hade böcker av Kepler i bokhyllan och om du gillade dem läs inte deras senaste Playground. Den var verkligen inte bra, utan tvekan sämsta bok jag läste förra året

  Gillad av 1 person

 3. Jag har redan gjort ett läsmål men har listat ner dom på min blogg med och gör det utifrån mej och min lästakt och annat som spelar in.

  Gillad av 1 person

 4. Å en sån exemplarisk bokhylla! Beundransvärd! Ditt ”nyårslöfte” om det nu är ett sånt låter klokt. Sociala medier stjäl lästid, oavbrutet, utan att texten är hopkommen med så mycket eftertanke. Gäller förstås inte våra egna bloggar eller hur? :-D

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.