98 – Hemliga paket (47/366)

hemliga paket innehåll 1

.

I dag hämtade jag ut första paketet i min prenumeration på Bakboxen. Varje månad får man ett hemligt paket med ett recept samt råvaror av hög kvalitet och en eller ett par saker som man kan behöva när man bakar.

Förra månaden var temat ”En söt överraskning”; Chocolate chip cooke cake med salt kolagömma och vaniljglass”. Här finns recept och bilder på den otroligt goda kakan och den lika goda vaniljglassen. Den här månaden är temat ”Himmelska bars”, alltså ett betydligt nyttigare tema än förra månaden. Förutom ingredienser till bars, var det med en rejäl och bra slickepott och en jättefin timer i retrostil. I morgon skall vi baka – bilder och recept kommer!

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

10 reaktioner till “98 – Hemliga paket (47/366)

    1. Ja, kartongen är av väldigt bra kvalitet dessutom. Perfekt att förvara saker i eller att ge bort med en present i. Jag förstår inte hur de skall få det här företaget att gå med vinst med så fint innehåll och även fin box. Tack för påminnelsen, nu har jag taggat :)

      Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.