45 – Efterlängtad (57/366)

vintergäck 2.

vintergäck

Håller ni inte med om att det är de första vårblommorna som är de mest efterlängtade? Hur oansenliga de än är, blir man lika lycklig varje år när de dyker upp. I dag när solen skiner från en klarblå himmel slog vintergäcken ut i vår gräsmatta.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

14 thoughts on “45 – Efterlängtad (57/366)

 1. Må vara oansenlig men jag tycker den är väldigt vacker och minns att de ingav en härlig känsla av vår! Dina bilder är ljuvligt vackra, som små solar och så snyggt med det lite bruna stråna runt om.

  Liked by 1 person

 2. O, vad din bild får mej att längta efter våren och alla blommor, men snötäcket ligger tjockt ännu här i mellersta Finland, så det blir snällt att vänta, njuter av din bild desto mera!

  Liked by 1 person

 3. Gult e oppiggande,så nu har ni macrofoto ! jag bor nog så långt norrut att jag får nog vänta en månad till, men nu har vi ljuset mellan 6.34 – 18.36 förlängs med 12,30 min / dag så det tar sig !

  Liked by 1 person

  1. Jag fick ett objektiv i julklapp som jag fotar med nästan hela tiden nu; Canon EF 50/1,4 USM. Men i går fick jag lust att ta fram mitt Tamron 90/2,8, så de här fotona är tagna med det. Rätt så kul med närbilder. Bilderna är ganska små i min blogg, men klickar man upp dem så de blir större, då ser man till och med frömjölet :)

   Gilla

 4. Oj, jag har inte sett dom hos mig än, men får kolla lite närmre nu när värmen börjar dyka upp. Härlig färg i bilderna lagom till påsk.
  Ser fram mot recensionen av den där boken du skrev om, var inne och tjuvkikade lite på den. Det här är ett ämne som intresserar mig rätt mycket det roliga är om vi sätter in det i ett historiskt perspektiv. Lägger ut ett citat här.
  ”Våra dagars ungdom älskar lyx. Den uppträder ohövligt, föraktar auktoriteter, har ingen respekt för äldre människor och pratar när den borde arbeta. De unga reser sig inte längre upp när äldre personer kommer in i ett rum. De säger emot sina föräldrar, skryter på bjudningar, glufsar i sig efterrätten vid matbordet, lägger benen i kors och tyranniserar sina lärare.”
  Det här påstås varit skrivet av Platon cirka 375 före Kristus och han lär citerat Sokrates vilket innebär att vi flyttar tillbaka det ytterligare en generation.
  Som du ser verkar man diskuterat det här rätt länge. Men skriv vad du tycker så kan vi diskutera det :)

  Liked by 1 person

 5. Eftersom jag är barnsligt förtjust i oansenliga blommor och blommor som växer vilt respektive ofta kallas för ogräs så förstår ja din glädje helt och hållet:-)

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.