121 – I form (58/366)

iform 1

Gillade effekten med järnet i hanteln mot det grå berget och mossan. Fotat med Tamron 90/2,8

Det vore ju inte så dumt om jag kunde komma i bra form, men främst tränar jag faktiskt för att det är så roligt. Särskilt att träna på gymmet. Jag vet förstås att främsta skälet till att träna borde vara för hälsan, men ärligt talat är det träningslusten som först och främst får igång mig. På gymmet gillar jag att gå in i min egen bubbla och bara köra på.

Att gå eller jogga är däremot otroligt trist att göra ensam, så jag är glad att barnen nu får med mig på powerwalks.
.

013

Det är inga hisnande hastigheter än så länge. Vägarna är så leriga så att skorna klibbar fast, och väljer man att istället gå på stubbåkrarna, sjunker man ned flera centimeter. Tjejerna känner ingenting i kroppen efter våra powerwalks, som ju rimligen borde vara jobbigare för dem med kortare ben, mindre kroppar och därmed mindre muskler. Jag däremot, jag blir stel i höfterna och vristerna efteråt. Det är skillnad på att vara 10-11 och att vara snart 47, tydligen ;)

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

 

 

6 thoughts on “121 – I form (58/366)

  1. En härlig tolkning av temat en toppenbild. Gillar att du valde att inte fotografera hela och visst är det effektfullt med det hårda järnet mot den mjukare mossan. Fina kontraster och snyggt med oskärpan i bakgrunden.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.