127 – I taket (61/366)

där uppe 1

I går var vi på Mall of Scandinavia. Vi hann bara se en bråkdel av gallerian, men det jag såg gillade jag. Snyggt, prydligt, ordning och reda. För att inte tala om alla spännande inredningsdetaljer, som det här taket av stavar som skiftade färg hela tiden. Klicka gärna på bilden så blir den större.
.

bella fotar

Ett litet tips, apropå bilden när Isabella fotar ljusstavarna i taket. Låt barnen ha en egen kamera att ta bilder med. Det dröjer inte länge förrän de också börjar se allt som om det vore genom en kameralins. De lär sig perspektiv, färger och komposition av bilder. Dessutom blir det inga klagomål om att saker tar för lång tid, de är fullt upptagna med att fota, de också ;) Jag är väldigt glad för de bilder som våra barn tar. När vi kommer hem och tittar på våra bilder får jag ofta aha-upplevelser av de bilder de tagit. De har kanske fotat samma sak, men på ett helt annat sätt, och det är inspirerande.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

6 thoughts on “127 – I taket (61/366)

 1. Så läckert tak och hela shoppingen verkar ju vara hur fin som helst. :)
  Mina trollungar har var sin kamera och fotar mycket i perioder. Det är, precis som du säger, spännande att se vad och hur de har fotat. Min äldre flicka är sugen på en systemkamera och hon ska få ta över min gamla bara jag fixar ett objektiv. Det gamla gick sönder vid fotandet av ett vattenfall, när jag halkade, och då var jag ju ”tvungen” att köpa en ny kamera. ;)

  Liked by 1 person

 2. Ett snyggt och annorlunda tak där färgskiftingarna på stavarna måste vara väldigt effektfull att se. Gillar också när det är ordning och reda, snyggt och prydligt med många detaljer att kika på.
  Är inte särskilt förtjust i stora shoppingcentrum som ofta har en hög ljudnivå men kanske kan Mall of Scandinavia vara värt ett besök då jag flyger ”hem” till Stockholm en vecka i april :)

  Liked by 1 person

 3. Vilket häftigt tak, måste ha varit fint att se färgskiftningarna. Och det där med att ge barnen en egen kamera… min är så less på mitt fotande att det inte funkar längre.

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.