Skip to content

160 – Labyrint (64/366)

15 mars, 2016

garage

Jag hade sett bilder från de olika delarna av parkeringsgaraget i Mall of Scandinavia, så barnen och jag hade kommit fram till att vi ville parkera i det orangefärgade garaget.

Ibland undrar jag om jag är en väldigt omogen 46-åring… Jag brukar ställa mig själv frågan, om en inflytelserik kvinna med ett ansvarsfullt arbete, som till exempel Annika Falkengren, VD på SEB, skulle tänka likadant som jag. Skulle hon alls reflektera över vilken del av garaget som blir snyggast på bild, och därför välja den våningen..?

Vi hittade i alla fall rätt våning utan problem och jag kunde föreviga det här läckra bygget 🙂 Med mitt lokalsinne känns sådana här stora gallerior och parkeringsgarage som en enda stor labyrint, där jag lätt skulle kunna förirra mig.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

23 kommentarer leave one →
 1. Lottisen permalink
  18 mars, 2016 08:21

  Häftig labyrint och vilken bra bild det blev! Tycker inte alls det är omoget att tänka sà! Kreativt och med barnasinnet i behàll, det tycker jag är toppen!

  Liked by 1 person

 2. 17 mars, 2016 09:23

  Men så coolt garage! Jag ler för mig själv när jag läser andra kommentarer och förstår att vi som gillar att fota är ett folkslag för sig. 🙂 Jag hade gärna varit där och fotat jag med. Din bild blev väldigt fin.

  Liked by 1 person

 3. 16 mars, 2016 09:53

  Bara tanken på stora parkeringsgarage får mig att rysa för jag vet med bestämdhet att jag inte hittar tillbaka. En sann mardröm att yra runt i labyrinten. Nu är jag så lyckligt lottad att maken, som alltid finns vid min sida har en inbyggd kompass i sin hjärna 😉

  Ett kul och tänkvärt inlägg där vi nog är många som känner igen oss och bilden är superläcker !! Tveksamt om Annika Falkengren skulle tänka på färgen men sen är hon ju inte med i 365 Foton heller 😉 Tycker för övrigt att du är en supersmart tjej !!

  Liked by 1 person

  • 16 mars, 2016 10:41

   Tack!! 🙂
   Ja, där är vi lika, jag förlitar mig också på att min man klarar av att ta oss både in och ut ur parkeringsgaraget. Han verkar också ha en inbyggd kompass, vilket jag definitivt inte har…

   Liked by 1 person

 4. 16 mars, 2016 06:10

  Bra för yrhöns som jag, kommer ihåg var jag parkerat bilen, om det e färgsatt !

  Liked by 1 person

 5. 16 mars, 2016 04:26

  Så är det med parkeringsgarage och jag väljer hellre utomhusparkering om det finns. Du har verkligen lyckats fånga ett parkeringsgarage som man kan kalla för fint. Mycket snygg färg ihop med en mycket snygg ljuseffekt.

  Liked by 1 person

  • 16 mars, 2016 08:18

   Ja, det gör jag också. Jag gillar inte att vara under jord och jag gillar inte virrvarret av alla våningsplan. Men det var i alla fall mycket bättre än Globens P-garage, där hittar jag inte alls. Och mycket snyggare än de flesta, ja faktiskt alla, p-garage jag sett.

   Gilla

 6. 15 mars, 2016 09:35

  Hahaha! Kan tala om för dig att jag, som är ”lite” äldre än du valde självklart också den orangea delen av MoS:s garage. Kan även berätta att jag kutade (till fots alltså) även över till den limegröna delen och fotade. Orange och limegrön (sam lila) är mina favofärger så…

  Å jag är tacksam över att du också tyckte att det var ett labyrint. Vi hittade knappt ut, mest på grund av urusel skyltning. Jag menar – följde man den lilla skylten ”Utfart” så hamnade vi i alla fall framför en vit vägg…

  Liked by 1 person

  • 16 mars, 2016 08:21

   Haha, ja, jag har några limegröna foton också :)) Kul att vi är ett gäng som har samma inställning till vad som sätter guldkant på tillvaron! Kan jag ha missat ditt inlägg om MoS, måste klicka in och titta 🙂

   Gilla

 7. 15 mars, 2016 09:16

  Jag skulle ha tänkt likadant och nu har jag inte sett de andra färgerna men jag bara älskar orange så jag skulle nog ha valt som du! Snyggt jobbat!!!

  Liked by 1 person

 8. 15 mars, 2016 07:28

  Vilket häftigt garage! Snyggt! Det är klart att man måste passa på få bra bilder 🙂

  Liked by 1 person

  • 16 mars, 2016 08:26

   Ja, det är riktigt läckert. Känns väldigt märkligt att ett garage kan vara så häftigt, men det är det faktiskt.

   Gilla

 9. 15 mars, 2016 06:56

  Och bilden är jättesnygg!!

  Liked by 1 person

 10. 15 mars, 2016 06:56

  Jag skulle nog t o m gå runt och testa vad som blev blev snyggast 😉

  Liked by 1 person

 11. 15 mars, 2016 06:29

  Mycket normalt beteende vad mig anbelangar, skulle gjort likadant själv. Det blev ju ett läckert resultat. 🙂

  Liked by 1 person

  • 16 mars, 2016 08:25

   Kul att höra 🙂 Och tack så mycket, jag gillar själv den orangea färgen med alla spotlights

   Gilla

 12. 15 mars, 2016 04:15

  Oj vilken läcker färg!

  Liked by 1 person

 13. 15 mars, 2016 03:18

  Vad härlig färg på parkeringsvåningen, javisst skulle nog jag också söka upp en våning med tjusig färg, för att få till en fin bild hit till 365, som du lyckade med till 100%

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: