354 – Växtkraft (88/366)

rabarber

Nu är vi många som gläds åt allt som knoppas och gror. Bloggar och Instagram fylls med bilder på vårblommor och de första grönsakerna som tittar upp ur jorden. Det är en så härlig tid, kanske årets allra bästa! Så här såg en del av vår rabarberplanta ut i går. Bladen börjar redan titta fram :)

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

12 thoughts on “354 – Växtkraft (88/366)

 1. Visst är det en härlig tid när naturen vaknar till liv igen. Vad fint du fotograferat plantan där färgerna verkligen kommer till sin rätt.
  Maken köpte en rabaraberplanta förra året då han var i Stockholm och tog med hit till Malta. Han planterade den ute på terrassen och vårdade den som ett litet barn ;-) Men det har blåst ganska mycket vilket plantan inte gillat och nu får den kämpa mot värmen. Det återstår idag endast ett litet klent blad men maken ger inte upp. Finns det liv så finns det hopp ;-)

  Liked by 1 person

 2. Vackert och så fint med de gröna bladen som börjat komma! Börjar nästan ångra att jag lagt upp mina rabarber till på onsdag… De har inte alls kommit lika långt, men det är väl det som är en del av charmen med utmaningen. Jag blir väldigt medveten om hur avlångt land vi bor i. :)

  Liked by 1 person

 3. Växane rabarber har alltid fascinerat mig. Att någonting så skrynkligt kan bli såååååå stor. Just de olika faser som rabarbern genomgår tills den är ”klar” är underbara att kolla. När plantorna blir större påminner de mig alltid om filmen ”The Day of the Triffids”.

  Liked by 1 person

  1. Jag håller med! Vad kul att du också minns den filmen, jag tyckte att den var väldigt spännande :) Märkligt egentligen, att man minns den i flödet av all film som visats därefter.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.