Lyckliga människor läser och dricker kaffe

lyckliga

Just när man bestämt sig för att man har köpt tillräckligt många böcker. Antagligen tillräckligt för ett helt år framåt… Då kommer Svensk Bokhandels katalog över sommarens böcker…

Den här boken måste vara skriven just för mig! Inte bara på grund av den passande titeln, men även för att den är skriven av en fransyska. Jag gillar oftast både fransk litteratur och franska filmer, som är mer verklighetstrogna än till exempel amerikanska böcker och filmer. Fransk film och litteratur brukar skildra livet som det är. Det blir inte alltid lyckliga slut.

Boken handlar om ett tungt ämne, att drabbas av det allra värsta i livet, nämligen att förlora sin man och barn i en olycka. Den handlar om att hitta tillbaka till livet igen efter en stor sorg. Det känns ofattbart att kunna leva vidare efter en sådan händelse, och jag vill veta hur författaren har skildrat det.

Boken kommer ut i bokhandlarna om någon vecka. På Bokus kan man förboka den och på Adlibris går den att bevaka så att man får ett mail när den går att beställa.

2 thoughts on “Lyckliga människor läser och dricker kaffe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s