Alive and kicking

alice

I går var jag på återbesök med Alice hos veterinären. Det togs nya blodprover och Alice fick ny medicin för öroninflammationen som inte ger med sig. Redan i dag ringde veterinären och berättade att levervärdet, som var alldeles för högt förra gången, hade sjunkit med en tredjedel. Så goda nyheter!

Det firade vi med att boka en tid på trimmet. Jag brukar själv gilla att fräscha upp mig efter en kämpig period. Som en mental markering för mig själv, att nu är jag alive and kicking igen. Om två veckor är det Alices tur. Nu håller vi tummarna stenhårt för att allt går åt rätt håll.

 

4 reaktioner till “Alive and kicking

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.