Trevlig helg!

barnen

I helgen skall jag skjutsa Bella och Jackie till danslektion som vanligt, och sedan vidare till Uppsala och se Djungelboken. Vi såg en trailer från den senast vi var på bio, och filmen var så snyggt gjord med fantastiska effekter, både datoranimeringarna, 3D-effekterna och musiken.

Tjejerna tycker nog alltid att film är bäst och mysigast på bio, med tillhörande popcorn, men jag ser numera helst film hemma. Om det inte är för specialeffekterna, som ju såklart kommer bäst till sin rätt på bio, och en sådan här film blir helt säkert extra läcker på stor duk i 3D och med en rejäl musikanläggning.
.

 

Hoppas ni får en fin helg ni också!

 

8 reaktioner till “Trevlig helg!

  1. Det ska bli spännande att höra vad alla tycker om Djungelboken. Själv måste jag bara se den oavsett! När jag växte upp var fondtapeter inte riktigt mode än, men mina småsyskon hade en fantastisk Djungelboksfondtapet i sitt sovrum. Jag skulle kunna tänka mig att ha den på lämpligt ställe än idag. :D (Bortrenoverad av mina föräldrar för många år sedan och omrenoverat av andra ägare sedan dess.)

    Gillad av 1 person

    1. Jag instämmer i alla positiva recensioner av filmen, den var så bra! Jag såg den med vår 10- respektive 11-åring, och vi kom alla tre ut helt omtumlade efter filmen. Ganska skrämmande ibland, så jag är litet tveksam till att ta med för små barn (den är tillåten från sju år om man har en vuxen med sig). Den är på engelska, vilket jag tycker är en bra riktlinje för när det är ok att se den, när man hinner med att läsa texten. Det var flest ungdomar och vuxna i salongen. Jag tror att vi var många som njöt av perfekta röster till karaktärerna. För att inte tala om ansiktsuttrycken och ögonen som visade precis rätt känslostämning, jag blir så imponerad av hur proffsigt gjorda datoranimeringarna är!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.