Tinnar och torn (132/366)

tinnar och torn nordiska museet 1

De är inte i klass med tinnar och torn på franska slott från medeltiden, men tinnar och torn från slutet av 1800-talet är fina de också! Här är det Nordiska museets tinnar och torn man ser.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

6 reaktioner till “Tinnar och torn (132/366)

 1. Den byggnade har alltid fascinerat mig sen jag var barn, både med sin magnifika byggnad och dess historia liksom besök inom husets väggar. En väldigt passande bild till temat och snyggt med de grönskande träden i förgrunden

  Gillad av 1 person

  1. Tack så mycket :) Jag provade att fota museet från Nobelparken också, jag trodde inte att fotot med träden framför skulle bli bra (svårt att se på displayen i solljuset), men det tinnarna och tornen framträdde bättre än jag trott och det blev ju rätt så bra med träden i förgrunden. Ren tur faktiskt.

   Gilla

 2. Det duger absolut med Nordiska tinnar och torn. Så fint du har fångat dom. Historiens vingslag både inne i byggnaden och utanpå.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.