Miniatyr (195/366)

pomeranian 2

Den här lilla Pomeranianvalpen gissar jag väger runt 800 gram. Som vuxen kommer hon att väga ungefär 2 kilo. Det är inte mycket. Då är man väl nästan en liten miniatyrhund, eller vad tycker ni? Supersöt är hon i alla fall, och jag gjorde mitt bästa för att försöka fånga det på bild.
.

pomeranian 1

Förutsättningarna för att fota var inte de bästa. Matte skulle iväg på motocrossträning, solljuset var alldeles för skarpt och ni vet hur det är med valpar, de sitter helst inte stilla mer än någon sekund. Som mest ;) Men jag knäppte snabbt några bilder och hoppades att inte alla skulle bli suddiga, och de här två får duga.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

18 reaktioner till “Miniatyr (195/366)

  1. Tack :) Jag hade tre minuter på mig innan ägarinnan måste ta sin hund och gå och ljuset var hemskt ut fotosynpunkt, men det är svårt att helt misslyckas när motivet är så urgulligt :)

   Gilla

 1. Tack vare den fylliga pälsen ser valpen betydligt större/tyngre ut än 800 gram. Maken skulle kalla henne/honom för ”football dog”, men miniatyrhund låter ju trevligare;-)

  Gillad av 1 person

 2. Så söt och näpen. Bra fångat av dig tycker jag. Fina bilder med bra skärpa och ljus. Söt som en liten sockerbit :) och nog är valpen en liten miniatyr. Lite skillnad mot min golden retriever på 32 kg :)

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.