31 reaktioner till “Samspel (212/366)

 1. Sååå fina bilder och visst har de ett fint samspel, det syns ju lång väg – ändå upp till Piteå. ;) Jag kan sakna tiden då vi hade hästar, även om jag alltid varit mer hund- än hästtjej. De är så stora, fina, kloka och varma. <3

  Liked by 1 person

  1. Tack :) Vad roligt att du tycker det. Jag blev själv nöjd med den bilden eftersom jag tyckte att samspelet som finns också syntes i bilden, men sådant kan ju vara subjektivt, så extra roligt att du också såg det :)

   Gilla

 2. Wau så fantastiska bilder du har, vilken känsla de förmedlar! Jag är lite rädd för hästar, men skulle gärna fotografera dem lite ändå… -så där på avstånd och med ett zoomobjektiv.

  Liked by 1 person

  1. Vad roligt att du tycker det :) Det var verkligen ett fint ögonblick, roligt att det syns. Jag tycker att du gör rätt i att ha respekt för hästar, alla är inte så här beskedliga som Faxi. Jag går inte in i hagen till hästar jag inte känner.

   Gilla

  1. Tack :) Vissa gånger, inte så ofta, får man en väldigt speciell känsla, ögonblicken känns nästan magiskt. Så var det här. Midsommaraftonens kväll och Faxi drog till sig barnen som en magnet. Han är så mild och fin och han och Bella får alltid så fin kontakt.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.