Less is more… (216/366)

godishuset

… eller..?

Vi tog en dagstur till Värmland och råkade få se Godishuset i Karlskoga, där de sålde 700 sorters färskt godis… Vi plockade ihop varsin påse, och ni ser ju vilken mängd jag valde…

Jag insåg efteråt att jag bara valt godis utifrån hur de såg ut, om det var fina färger eller fina former, inte utifrån smak. Om jag valt efter smak hade jag valt choklad med hög halt kakao. Jag trodde att jag skulle behöva sockret för att orka köra bil i åtta timmar, men jag åt tre stycken, bara för att, och var inte det minsta sugen. Däremot pigg hela vägen, även utan socker. Beviset för att less is more..!

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

 

9 reaktioner till “Less is more… (216/366)

 1. Haha, det är inte en skål för mig heller! Jag vill ha choklad och salt i min godisskål. :)
  När jag fyllde år förra veckan fick jag flera chokladkakor av min pappa, som bor ett stenkast från en liten gårdsbutik som heter Chokladfrossa. http://www.chokladfrossa.se/produkter-recept-20522315 Jag har bara ätit två av dem ännu, men de är helt underbara. En av dem var choklad och lakrits – mums! :D Ekologiska, mjölk- och glutenfria och nästan bara nyttiga gör ju inte saken sämre. :)

  Gilla

 2. Hahaa.. vilken underbar tolkning !! Nä, det där är nog mest ögongodis numera. Förr kunde jag äta hur mycket som helst av allt det där söta men nu gillar jag mest choklad. Sött det också och inte lika färgglatt men ändå..

  Liked by 1 person

 3. I Karlskoga bor min farbror, jag är ju från Sunne från allra första början, visste inte att det fanns ett godishus i K-skoga. Ibland kan jag plocka massor och sen inte vilja ha, så var det när jag var gravid…Våra barn är inga godisråttor, men frukt…det får man väl vara glad för.

  Liked by 1 person

  1. Ja, det hade jag normalt sett också gjort, jag blev själv överraskad. Men jag äter frukost, lunch och middag och oftast två mellanmål sedan några veckor tillbaka, så det fanns väl ingen plats för mer ;) Visst var det fina färger, jag kunde inte motstå dem!

   Liked by 1 person

  1. Tack :) Det var så färskt också, men för en gångs skull var jag inte sugen alls. Men om du sett mitt inlägg med hur en matdags ser ut hos oss sedan några veckor tillbaka, så finns nog svaret där, ingen plats kvar i magen för godis också ;)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.