Sjö (217/366)

uttran

Sjön där vi badade när jag var barn, där vi fiskade kräftor och där jag och en kompis fick för oss att simma över hela sjön och tillbaka… Hoppas verkligen att inte Jackie och Bella får för sig sådana idéer när de blir ett par år äldre…

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

4 reaktioner till “Sjö (217/366)

  1. Lite svårt att få uppfattning om hur stor sjön egentligen är men bilden är fin. Gillar vassen som speglar sig i vattnet och den ”lite” steniga grova strandremsan i förgrunden. Där ser ser det ut att vara svår att gå barfota.

    Gillad av 1 person

  2. Vackra speglingar på vattenytan av vassen och med en fin skärpa på stranden med dess fina färger på stenarna. Nä, usch, hoppas inte det. Man ska ha respekt för vatten och vara riktigt, riktigt simkunnig.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.