Solen (218/366)

solen

Ljuset på kvällarna är magiskt, just när solen är på väg ned. Klicka gärna på bilden så blir den större.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

14 reaktioner till “Solen (218/366)

 1. Här har du verkligen lyckats ta fram det där lite speciella ljuset som ofta kan vara svårt att fånga med kameran. Hahaa.. nu ser jag ju att jag redan kommenterat, vet att jag tittat på din bild men minns inte att jag skrev något och det var ju heller inte mycket jag skrev :-D
  Nåja, bilden är magisk och du har lyckats väldigt bra.

  Liked by 1 person

  1. Tack :) Det var verkligen väldigt knepigt att få till samma ljus i kameran som i verkligheten. Man tror att det bara skall vara att knäppa av en bild, men stämningen försvann helt i de första fotona jag tog. Med mycket tålamod och trixande blev det till slut bättre.

   Gilla

 2. Wow, jag bara hamnade där och kände ljumma brisen som fläktar håret, men det märker jag inte av då solen och hela situationen har hypnotiserat mej.

  Liked by 1 person

  1. Tack! Den där allén till ett ödehus står i gränsen mellan våra tomter, och som tur är för mig, så är det ganska öppet landskap runt omkring och dessutom i rätt läge för solnedgång, så jag fotar ganska ofta samma motiv, men med olika ljus.

   Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.