Skrivkonst (236/366)

skrivkonst

I går var vi på en strand i Norrtälje, och då fick jag den här idén till temat skrivkonst. Jag gillar hur namnet ramas in av sjögräs och av vasstrået som jag skrev med, och att vattnet som närmar sig skapar aktivitet i bilden.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

9 reaktioner till “Skrivkonst (236/366)

 1. En himla smart tolkning och jag håller med, sjögräset och vattnet skapar liv i bilden, utan hade den kanske blivit lite ”platt”. Spontant känns det som om att om jag hade tagit bilden skulle jag ställt mig i vattnet mer framför men det kanske inte hade gjort bilden bättre men jag hade säkerligen provat att fota från flera håll för att sen kunna välja vilket du förmodligen också gjorde ;-) Kul att det var du som skrev och ja, vad gör man inte för bilden :-)

  Liked by 1 person

  1. Vad roligt att höra hur du hade tänkt kring fotot, det gillar ju jag :) Som du gissade, provade jag att fota från olika håll, men det blev lätt ganska platt, precis som du också skrev. Det som till sist avgjorde var hur vågorna rullade in mot stranden. Jag tyckte att det blev bäst så här, men jag kommer nog att prova igen. Det var inte helt lätt, det tog knappt en minut innan vattnet hade spolat bort texten, och då skulle jag hinna både skriva namnet (som suddats bort av den förra vågen) och placera mig och ställa in kameran. Det var en riktigt rolig fotografering, kanske för att jag inte hade några förväntningar alls.

   Liked by 1 person

  1. Tack :) Jag hade en bild i huvudet från en bok jag läst nyligen. Det blev (förstås) inte som i boken, men helt ok ändå med sjögräset och vattnet som ger litet liv åt bilden. Jag kände mig visserligen som en fjortis när jag skrev i sanden, men vad gör man inte… ;)

   Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.