Silhuett (290/366)

siluetter 2

Jag har fotat den här vyn så många gånger, och får inte nog av hur vackert det är när solen går ned och träden bildar en silhuett i motljuset. Det blir aldrig samma resultat heller. Inte bara årstidsväxlingarna gör att motivet ser olika ut från gång till gång, även ljuset påverkar väldigt mycket vilken stämning det blir i bilden.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

11 reaktioner till “Silhuett (290/366)

  1. Här har du verkligen lyckats fånga det vackra ljuset, de fina färgerna och stämningen i bilden. Tycker ofta att det är jättesvårt att med kamerans hjälp försöka återge hur det verkligen ser ut och hur det känns, just vid tillfällen som den här, när solen går ner och när man känner så starkt att det här vill jag föreviga och förmedla. Ser ofta bra ut på den lilla displayen men väl på skärmen stämmer det sällan överrens med verkligheten. Men du ser ut att ha lyckats galant, vet ju inte om det var så här det verkligen såg ut men vackert är det.

    Gilla

  2. Håller med BPZ3 att det påminner om gamla engelska målningar. Så vacker vy med ett härligt ljus och kvällsfärger och höstaning. Det finns vissa platser som man gärna återvänder till för att fota. Jag har också sådana här där jag bor. Vid vår sjö som jag aldrig kan få nog av :) Vet inte hur många gånger jag haft med bilder i min blogg på den :)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.