Perforerad (289/366)

sjöfågel

På kajen i Vaxholm fick jag se den här fågeln som satt högt uppflugen på en utebelysning med perforerad underdel i ett snyggt mönster. När jag ser det här fotot funderar jag på om inte ett polarisationsfilter vore något, det skulle lyfta fram molnen bättre i bilderna, och jag gillar moln.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

 

11 reaktioner till “Perforerad (289/366)

 1. Så fin fågel och perfekt fångad på den perforerade utebelysningen. Snyggt !
  Jag tycker det blev bra med en lugn relativt molnfri himmel som bakgrund. Det blev precis lagom med moln. Medans till ett annat foto kan vara väldigt fint med skarpare moln.
  Jag har heller inget polarisationsfilter men varför inte……kanske det kan vara dags…… :)

  Gilla

 2. Tycker bilden är riktigt bra! Gillar verkligen den perforerade gatulyktan – annorlunda, snyggt!
  Nu vet jag inte vad ett polarisationsfilter är fär nå’t. I det här fallet är ju huvudmotivet i bilden lampan och fiskmåsen. Här hade jag helst inte velat ha några moln alls utan bara en knallblå himmel som bakgrund. Annars gillar jag molnformationer skarpt:-)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.