Omklädd (300/366)

ombytt

Femåringen är snart redo för motocrossbanan igen, men först en vattenpaus. När jag var på crossbanan för att fota, fokuserade jag mest på att ta bilder på hopp, lerstänk, fartkänsla. Men i efterhand tycker jag att bilder som den här är minst lika rolig att ha. Det man gör när man inte kör. Som att dricka vatten, vila, äta något.

Undrar om min brorson skulle tycka att det vore en rolig present med ett litet album med bilder på bara honom, bland annat när han kör cross, eller är han för liten för att uppskatta det tror ni?

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

10 reaktioner till “Omklädd (300/366)

 1. Klart att han skulle uppskatta ett album redan nu och ännu mer när han blir äldre. Den kärleksfulla handlingen kanske han inte förstår förrän han blir större, men det gör ju hans föräldrar och du. <3

  Gillad av 1 person

 2. Underbart fotografi, jag tror att han skulle gilla ett album nu på stört men oxå att det skulle blir mer värdefullt ännu längre fram…dvs värdet växer…snurrig tanke bana hoppas du hänger med..

  Gilla

 3. Javisst är dessa bilder helt ljuvliga och lite annorlunda. Tuff kille! Att göra album åt honom skulle säkert uppskattas. Jag gjorde ett till jul av mitt barnbarn i fjol och nog blir det ett nu också till jul. Rekommenderar Ifolor, lätt program att använda och förmånligt pris.

  Gilla

 4. Är han bara fem år?????? Det är ju helt fantastiskt duktig att vara ”proffs” redan vid den åldern. Gillar bilden skarpt. Ögonen visar både allvar, koncentration och liiiite skepsis faktiskt.

  Tror nog att han skulle uppskatta ett fotoalbum. Han ser ju så otroigt mogen ut.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.