Höstlöv (312/366)

tre

Våra små tufsiga kycklingar börjar nu likna de vuxna hönor som de snart kommer att vara. Jag älskar färgerna, jag tycker att de citrongula Brahmorna är så vackra och det silvergrå hos Araucanorna lyfts fram så fint bredvid sina gula kompisar. Jag kan, helt ärligt, sitta och titta på dem länge, dels för att de är så fina, dels för att det är spännande att se hur olika de uppför sig.

Nyss tittade jag till dem för att se att allt fortfarande är lugnt. De tre rappfågelfärgade kycklingarna satt för sig, Isbarerna för sig, Dupontarna låg tätt tillsammans och våra Orpingtons för sig. Brahmakycklingarna och Araucanakycklingarna var litet här och var. De hade väl inte hittat sin plats för natten riktigt än.

Nu får det dock räcka med fågelbilder för i dag.

Ha en fin kväll!

 

16 reaktioner till “Höstlöv (312/366)

 1. Jag älskar dina hönsbilder, det är som att de ställer upp som modeller för dig. Jag undrar om du har olika raser blandade, håller de sig till sina egna eller parar de sig med andra raser också.

  Gillad av 1 person

  1. Vad kul att du gör det. Och tur för mig! Risken är nämligen stor att det kommer fler hönsbilder framöver… ;)

   Som det är nu går alla tillsammans och vi har bara två vuxna tuppar. Om några månader får vi se vilka av kycklingarna som är tuppar och om jag måste dela på hönshuset så att de storvuxna, som Brahmorna, går i en del och de mindre i den andra delen.

   Gillad av 1 person

  1. Ja, visst blev det fint med färgerna mot löven :) Och hönsen älskade att picka och krafsa bland löven, litet sysselsättning en stund för dem. Fortsatt trevlig helg önskar jag dig också!

   Gilla

  1. Ja, det är verkligen tydligt. Samma sak med hundarna och hästarna. Alice som är pudel och Shelly som är Sheltie fungerar jättebra ihop tycker jag. Men när jag släppte ihop Shelly med fem andra Sheltiesar, då såg jag vilken skillnad det var. Det var en helt annan harmoni mellan dem, de lekte på ett helt annat sätt och allt bara stämde.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.