I mörkret är alla katter grå (317/366)…

blivande-stallkatter

… men i ljuset är det faktiskt ingen katt alls som har en grå färg. Doris’ färg kallas, rätta mig gärna om jag har fel, blåtabby och Zingos färg kallas för rödtabby. Ingen vidare bild, jag lovar att det kommer fler, och förhoppningsvis bättre framöver. De här kattungarna är nämligen våra blivande stallkatter. Vi förlorade ju vår fina Mozart tidigare i år, och nu blir det snart mössens julafton i stallet och hos hönsen. På en gård måste man ha en katt.

Tycker ni att det är för få foton här i bloggen, det vill säga på annat än böcker..? ;) Jag vill verkligen ut och fota, men vädret har varit så grått och trist och det har varit så många aktiviteter och deadlines den senaste tiden. Och inte hinner jag titta in hos er så som jag vill heller. Men det blir snart bättre!

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

19 reaktioner till “I mörkret är alla katter grå (317/366)…

 1. Vilka underbara lekfulla kattungar, som små fjuniga bollar på det mjuka fina underlaget. Snyggt med den rosa lilla asken också som bryter mot de mer dämpade färgerna.

  Vet inte om det är för få foton hos dig vilket jag däremot har svårt att tro. Följer dig via fotoutmaningen och kikar inte så ofta in på dina övriga inlägg vilket jag verkligen önskar att jag hade tid med vilket jag med säkerhet så småningom också kommer att få. Vet ju att du är otroligt aktiv med många bollar i luften och jag måste säga att jag beundrar din förmåga. Följer dig ju på Instagram där du, smart som du är, ofta hänvisar att läsa vidare på din blogg. Ha en skön helg Annette.

  Gillad av 1 person

  1. Vad roligt att höra både dig och Beate tycka att jag är så aktiv, själv känner jag mig normalt sett på gränsen till lat. Men de senaste månaderna har det faktiskt varit litet för många åtaganden. Kanske därför jag åkte dit på kristallsjukan häromdagen, det brukar hända när jag stressar. I dag känns det bättre, men hela gårdagen var jag så yr att jag mådde illa och Patrik fick sluta tidigare på jobbet för att hämta barnen i skolan. Som tur är vet jag vilka huvudvridningar jag skall göra för att de där kristallerna skall ramla tillbaka på rätt plats i örat igen. Från och med december kommer jag att ta det lugnare, inte åta mig lika mycket. Ha en riktigt fin helg du också! ♥

   Gillad av 1 person

 2. Åh, vilka små dunbollar, kattungar är bland det gulligaste som finns tycker jag! Men de är skickliga råttfångare också när de blir lite större och det behövs när man bor på landet! :)

  Gilla

 3. Orkade tyvärr inte läsa dina intervjuer. De var alldeles för långa för lilla mig. Jag tappar bort mig lätt som du kanske vet;-)

  Förstår att man behöver minst en katt på en gård, men personligen så är jag ingen kattmänniska. Åt andra sidan bor jag ju i lägenhet;-)

  Hur f*n hinner du – egentligen? Hur lång tid tar det inte att skriva dessa intervjuer. Jag beundrar dig faktiskt att du orkar. Det skulle inte jag göra. Stor ELOGE till dig:-)

  Gilla

 4. Fina små kissar som säkert kommer att göra nytta hemma hos er på landet. Förstår att det behövs för att hållan undan råttor.
  Jag uppskattar din mix verkligen med blandat om böcker och recensioner samt bilderna du delar med dig av som är så fina och trevliga att se på. Din blogg ger fin inspiration och tips.
  Jag är en helnöjd trogen bloggföljare :)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.