Upplyft (323/366)

rodtabby

.

tva-rodtabby

 

svartvit-2

Tre småttingar hos mina föräldrar. Det är verkligen skillnad på temperamentet hos så kallade huskatter, eller stallkatter eller vad man nu vill kalla dem, och så kallade raskatter. Fame var så lugn och sansad när hon var kattunge, och är fortfarande. Att de här tre har en helt annan energi och gnista syns ju till och med på blicken. Och titta bara på kattungen högst upp, som knappt vill sitta stilla i famnen utan hellre kolla in kameran ;)

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma tema.

10 reaktioner till “Upplyft (323/366)

 1. Är ingen kattmänniska, men kattungar är söta att titta på framför skärmen;-)
  Så den nedersta är Fame alltså. Men visst har hon ändrat ögonfärg – hon har ju blå ögon nu… Ungefär samma sak som hos bebisar alltså. De ändrar ju också ögonfärg…

  Gillad av 1 person

 2. Så söta alla tre! Håller verkligen med dig om att det är skillnad på temperament: Våran katt är en vanlig huskatt, det går att lyfta upp henne och kela en kort,kort stund men sen ska hon ner igen. Busig och med en stor personlighet, men ibland önskar man att hon kunde vara mer kelig och gosig…

  Gilla

 3. Suck.. min kommentar försvann och den var lååång. Kort o gott, Superfina bilder Annette där den sista får mig att önska mig en katt trots att jag inte är någon ”kattmänniska”.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.