Eget tema: Koncentration (330/366)

fotograf-in-action

Ni känner väl igen platsen? Här har jag fotat flera av bilderna till fotoutmaningen. Café Drömkåken, där man verkligen får uppleva vad kitsch är ;)

Planen är att vara med i fotoutmaningen även nästa år, men vad svårt det kommer att bli att hitta nya motiv. Jag kan ju inte gärna fota djuren, barnen, huset och omgivningarna en vända till. Och fler bilder från Café Drömkåken skulle inte bli särskilt nytänkande och spännande. Jag måste helt enkelt hitta nya miljöer om jag skall vara med igen.

Hur tänker ni göra?

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma tema.

3 reaktioner till “Eget tema: Koncentration (330/366)

 1. En jättefin bild med klara glada färger och hon ser väldigt koncentrerad ut.

  Skulle du fotografera som du skriver, djuren, barnen, huset och omgivningarna nästa år skulle de ju inte alls bli detsamma då allt förändras och du har ju inte fotat allt men jag förstår din tanke till fullo. Tror säkert att du kan finna även nya miljöer och motiv om du väl bestämmer dig för att vara med. Har själv inte bestämt ännu om jag ska vara med nästa år också. Kommer att vara i Malaysia hela Dec+Jan och den tid som jag kommer att tillbringa framför datorn beror först och främst hur mycket det blir med kunder på jobbet. Det har iallafall varit och är väldigt givande och roligt att vara med fast måste erkänna att ibland kan det kännas som att ”nu struntar jag i det här” fram för allt när jag har brist på både fantasi och bilder. Men svackor har vi nog alla under året. Nu ska jag iallafall försöka komma i mål innan vi reser i slutet av november :-D

  Gilla

 2. Jag har oxå planer på att vara med nästa år, det blir då mitt tredje år. Jag kan förstå hur du tänker men det kommer nog att gå bra för dig, nog kan du hitta motiv nära dig som du inte har tolkat nu….sen som Mallan skriver, bara kameran är med så kan det dyka upp teman vart och hur som helst!

  Gilla

 3. Jag ska vara med nästa år igen, blir mitt tredje år i så fall. Det har gått rätt bra med nya miljöer andra året, mycket på grund av två utlandsresor. Nästa år har vi inte planerat någon resa så då får man hålla till på hemmaplan och ta på sig temaglasögonen. Jag har ju alltid med mig kameran och på något konstigt vis dyker teman upp vid de mest konstiga tillfällena man kan tänka sig. :)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.